Heeft u uw huis verkocht en bent u opzoek naar een nieuwe woning in Amersfoort? Aan het begin van 2017 heeft het NVM bekend gemaakt dat er een stijgende lijn bevindt in de verkoop van huizen. Deze lijn blijft stijgen, maar het aanbod daalt. Waar moet u nu beginnen terwijl het gekkenhuis is op de huizenmarkt?

In deze tijd is het inschakelen van een aankoopmakelaar in uw voordeel. Schoof Makelaardij is hierin gespecialiseerd. Maar wat zijn de voordelen?

 1. U bent als u eerst op de hoogte!

  Op Funda staan een hele boel woningen te koop, maar niet de meest recente. Een aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte. Zo kunt u als eerste worden gebeld. Dat geldt ook voor nieuwbouwprojecten. Bent u daarin geïnteresseerd? Geef dat aan bij uw aankoopmakelaar. De aankoopmakelaar zoekt voor u naar huizen.

 2. Bouwkundige staat

  Niemand zit te wachten op onverwachte uitgaven. Een aankoopmakelaar in Amersfoort, Schoof makelaardij, kan u helpen met het inzicht geven van de bouwkundige staat van het huis. Waardoor u voor een grootdeel kunt voorkomen dat er onverwachte uitgaven komen. Een aankoopmakelaar is hierin gespecialiseerd en kijkt met andere ogen naar het huis. Bij twijfel zal er een bouwkundig specialist worden geadviseerd.

 3. Onderzoek

  Wist u dat een aankoopmakelaar voor u een onderzoek doet naar bijvoorbeeld het verplichte energielabel van het huis, bestemmingsplannen en gegevens vanuit het kadaster.

 4. De onderhandeling

  Aankoopmakelaardij, Schoof makelaardij, kan u een duidelijke indicatie geven of het een redelijke prijs is die u betaald. De aankoop makelaar kan u ook helpen met een goed openingsbod voor uw toekomstige huis.

 5. Verkoopovereenkomst

  Bij de verkoopovereenkomst is een aankoopmakelaar ook handig. Schoofmakelaardij kan u daarin bijstaan en adviseren. Daarbij lettend op de ontbindende voorwaarden en de lijst van zaken die de verkopende partij in de woning achterlaat.

Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak of een kennismakingsgesprek.