Margitte Schoof Makelaardij o.g. - Amersfoort afbeelding
Vorige | Volgende

Stadsring 87 AMERSFOORT

Huurprijs € 1.325 per maand

Bewaar object

Omschrijving

80 M2 ZELFSTANDIGE KANTOORRUIMTE BEGANE GROND OP DE STADSRING!

Algemeen
Binnenkort beschikbaar voor verhuur: fraaie kantoorruimte in karakteristieke villa (gemeentelijk monument, bouwjaar 1903) gelegen op een markante locatie aan de Stadsring. Het betreft een zeer representatieve, zelfstandige kantoorruimte van ca. 80 m2 geheel op de begane grond gelegen en voorzien van fraai geornamenteerde plafonds, 2 schouwen, mooie glas-in-lood ramen, authentieke en-suite-deuren + kasten etc.

Indeling
De indeling is als volgt: overdekte entree, royale hal met trappartij, toegang tot kelderruimte, toilet met wasbakje. Kantoorkamer voorzijde met erker, via schuifdeuren naar kantoorkamer achterzijde (evt. met eigen entree). Aansluitend de serre met openslaande deuren naar achtertuin. Keuken met aanrecht, vaste kast en ruimte voor lunchtafel. Kelder. De kantoorkamers zijn v.v. vloerbedekking, de keuken van authentieke vloertegels. Op de verdiepingen wonen enkele kamerbewoners. De hal begane grond en tuin zijn bestemd voor gemeenschappelijk gebruik.

Oppervlakte
Totaal ca. 80 m2 gebruiksoppervlak bestaande uit: kantoor voorzijde ca. 25 m2, kantoor achterzijde ca. 24 m2, serre ca. 10 m2, keuken ca. 12 m2, kelder ca. 8 m2, toilet ca. 1 m2. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten

Ligging en bereikbaarheid
Het kantoor is gelegen op een mooie zichtlocatie aan de Stadsring, aan de rand van het centrum van Amersfoort. Hier passeren zo'n 30.000 auto's per dag. De A28 en A1 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar en het NS-station ligt op loopafstand. Op de Stadsring vind je diverse dienstverleners waaronder advocaten-, deurwaarders- en makelaarskantoren.

Parkeren
Voor de deur en in de nabijheid van het kantoor is betaald parkeren mogelijk, eventueel kan een bedrijvenvergunning worden aangevraagd bij de gemeente. Verder zijn er diverse parkeermogelijkheden in nabijgelegen parkeergarages.

Bestemmingsplan
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan 'CSG-Zuid'. Blijkens de plankaart geldt de bestemming 'gemengd-2', bestemd voor wonen, maatschappelijke voorzieningen, administratieve, financiële en zakelijke dienstverlening. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Amersfoort.

Huurvoorwaarden
- De huurprijs bedraagt € 1.325,- per maand. De huurprijs is vrij van btw.
- De servicekosten bedragen € 150,- per maand (t.b.v. centrale verwarming, elektriciteit en water, wordt door verhuurder verzorgd).
- Huurbetaling en servicekosten te betalen per maand vooruit.
- Huur- en verlengingstermijn in nader overleg.
- Waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur + servicekosten.
- Huurovereenkomst op basis model ROZ 2015, incl. de algemene bepalingen.
- Huurindexatie: de huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Aanvaarding in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Service kosten
€ 150 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Perceel
200 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
te openen ramen, toilet, pantry, verwarming
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Stadsring 87 AMERSFOORT

naar Stadsring 87 AMERSFOORT
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object