Bent u al geruime tijd op zoek naar de perfecte woning in Amersfoort of omgeving, maar vist u helaas steeds achter het net? Dan bent u bij Margitte Schoof Makelaardij uit Amersfoort aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring en kennis van de lokale markt kunnen wij u verder op weg helpen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Voordelen van een aankoopmakelaar

Veel mensen die een woning willen kopen, gaan zelf op Funda kijken en proberen zo hun droomhuis te vinden. Als u op zoek bent naar een woning in een gewilde wijk of als u een specifieke woning zoekt, dan kan het erg lastig zijn om zo'n woning te bemachtigen. Zeker in de huidige woningmarkt kan de begeleiding van uw aankoopmakelaar het verschil maken.

De aankoopmakelaar hoort in de meeste gevallen voor plaatsing op Funda dat een voor u interessante woning op de markt komt. Deze voorsprong kan voor u al een verschil maken. Op deze manier bent u andere geïnteresseerden al voor  en heeft u dus een grotere kans om op tijd de woning te kunnen bezichtigen. 

Hiernaast is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen om te signaleren of een woning in goede staat verkeerd. Zeker als u een wat oudere woning koopt, kunt u weleens voor onverwachte kosten komen te staan. Tijdens de bezichtiging van de woning zal de aankoopmakelaar dan ook met u meegaan en u wijzen op eventuele aandachtspunten die aangepakt moeten worden en een schatting maken van toekomstige kosten. Daarnaast denkt uw aankoopmakelaar creatief met u mee voor eventuele wijzigingen, denkt u bijvoorbeeld aan efficiëntere indeling, uitbouw-/opbouw mogelijkheden.

Meer informatie over aankoopbemiddeling?

Wilt u meer informatie over  de voordelen van een aankoopmakelaar of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staat voor u klaar en helpen u graag verder.