Heeft u uw woning verkocht en bent u opzoek naar een nieuwe woning in Amersfoort? NVM-voorzitter Ger Jaarsma: ‘Consument stapt meer en meer uit de rij door geringe keuze en hoge prijzen’ Woningmarkt gevangen tussen grote vraag en slinkend aanbod’.

In deze tijd is het inschakelen van een aankoopmakelaar in uw voordeel. Margitte Schoof Makelaardij is hierin gespecialiseerd. Maar wat zijn de voordelen?

 1. U bent als u eerst op de hoogte!

  Op Funda staan een hele boel woningen te koop, maar niet de meest recente. Een aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte. Zo kunt u als eerste worden gebeld. Dat geldt ook voor nieuwbouwprojecten. Bent u daarin geïnteresseerd? Geef dat aan bij uw aankoopmakelaar.

 2. Bouwkundige staat

  Niemand zit te wachten op onverwachte uitgaven. Een aankoopmakelaar in Amersfoort, Margitte Schoof makelaardij, kan u helpen met het inzicht geven van de bouwkundige staat van het huis. Waardoor u voor een grootdeel kunt voorkomen dat er onverwachte uitgaven komen. Een aankoopmakelaar is hierin gespecialiseerd en kijkt met andere ogen naar de woning. Bij twijfel zal Margitte Schoof Makelaardij u adviseren een bouwkundig specialist in te schakelen.

 3. Onderzoek

  Wist u dat een aankoopmakelaar voor u een onderzoek doet naar bijvoorbeeld het verplichte energielabel van de woning, bestemmingsplannen bekijkt, het bodemloket raadpleegt, de kadastrale gegevens waaronder het bewijs van eigendom doorneemt, de door verkoper ingevulde vragenlijsten en stukken van een eventuele Vereniging van Eigenaren beoordeelt.

 4. De onderhandeling

  Aankoopmakelaar, Margitte Schoof Makelaardij, kan u een duidelijke indicatie geven over de redelijkheid van de vraagprijs van een woning. De aankoop makelaar kan u vervolgens ook helpen met een goed openingsbod voor uw eventuele toekomstige woning.

 5. Koopovereenkomst

  Bij het tot stand komen van een koop kan uw aankoopmakelaar u ook goed adviseren over de inhoud van de koopakte.

Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak of een kennismakingsgesprek.