In verband met de bestrijding van het Coronavirus hebben wij onze werkwijze aangescherpt.

Bij Margitte Schoof Makelaardij heeft het welzijn en de gezondheid van onze medewerkers, opdrachtgevers en relaties de hoogste prioriteit. Daarnaast proberen we in deze tijd ons serviceniveau op niveau te houden.

Dit heeft als gevolg dat wij de volgende maatregelen treffen:

  • Bij afspraken waar fysiek contact nodig is, zoals bezichtigingen, ondertekening van koopaktes, taxaties en inspecties volgen wij de geldende richtlijnen. We schudden geen handen, wassen vaak onze handen, hoesten en niesen in de elleboog en houden minimaal anderhalve meter afstand.
  • Wij werken zoveel mogelijk vanuit huis, waardoor ons kantoor minimaal geopend is. Tussen 9.00 uur en 17.30 uur zijn wij gewoon telefonisch bereikbaar. Mochten wij toch niet in de gelegenheid zijn om uw telefoon te beantwoorden, spreekt u dan de voicemail in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook altijd een mail sturen naar info@schoofmakelaardij.nl
  • Bij milde klachten of ziekteverschijnselen blijven onze medewerkers thuis.
  • Reguliere bezichtigingen gaan vooralsnog door en vinden plaats met één makelaar en maximaal twee kijkers.
  • Een bezichtiging kan bij milde klachten of ziekteverschijnselen niet doorgaan. Wij vragen u hierin open en eerlijk te zijn.
  • De overdracht van woningen bij de notaris zal voorlopig zonder makelaar plaatsvinden. Wij zullen de akte van levering en nota van afrekening blijven controleren en met vragen hierover kunt u altijd bij ons terecht.
  • Wij zullen als makelaar nog wel aanwezig zijn bij de eindinspectie van de woning.
  • Waardebepalingen op locatie kunnen doorgaan, mits beide partijen geen ziekteverschijnselen of milde klachten vertonen.
  • Aankoopgesprekken zullen wij op afstand uitvoeren. We kunnen hierbij een telefonische (video) verbinding tot stand brengen.

Blijf helder en open communiceren. We verzoeken u bij twijfel eerlijk met ons te communiceren. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Daarnaast volgen wij de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de overheid op de voet. Mochten er hierin wijzigingen plaatsvinden dan zullen we dit met u communiceren.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet,

team Margitte Schoof Makelaardij