Uw woning aan- of verkopen is ons vak. Daar ligt onze focus. Uiteraard zijn er tal van ondersteunende diensten zoals financiering of verhuur. Vanuit ons netwerk hebben wij al jarenlang een goed contact met vele specialisten zoals hypotheekverstrekkers, bouwtechnisch adviseurs, woonverzekeraars, interieurfotografen of -stylisten.

Niets moet en alles mag. We attenderen u graag op de mogelijkheden. Als u dat wilt, doet u rechtstreeks zaken met hen. Wij geven u de garantie dat wij deze partijen door en door kennen, 100% vertrouwen. Zij vullen onze dienstverlening perfect aan.

De zekerheid van het beste financiële advies

Specifiek punt van aandacht zijn de financiën. Als particulier wilt u het beste advies en de zekerheid van de juiste oplossing voor uw situatie. Gewoon goed en snel geregeld, zonder rompslomp. In persoonlijk contact met iemand die u kent en begrijpt. Die ook voor u klaar staat als het moeilijk wordt. Kortom, een adviseur die zich persoonlijk betrokken voelt.

Wilt u uw woning verhuren?

Ook woningverhuur lichten we eruit. Het verhuren van uw woning is een complexe aangelegenheid. Want hoe zorgt u dat uw hypotheekverstrekker akkoord gaat met de verhuur van uw woning? Hoe gaat u om met huurbescherming? Hoe berekent u de huurprijs. En wat doet u als de huurders uw woning niet netjes bewonen, of niet betalen?

Wilt u verhuren? Leg de afspraken goed vast. Hoe? Daarvoor verwijzen wij u graag naar één van onze partners.