huis verkopen amersfoort

Uw huis verkopen is niet altijd een makkelijke opgave. Een verkoop zal vroeg of laat wel lukken, maar of dat ook tegen de juiste prijs en binnen de gewenste termijn is? Dat valt vaak nog maar te bezien. Dit is waarom het inschakelen van Margitte Schoof Makelaardij in de meeste gevallen een verstandig idee is.

Wij zorgen ervoor dat de verkoop van uw huis een stuk makkelijker en sneller verloopt. U heeft zelf geen omkijken meer naar talloze zaken die geregeld moeten worden en bent verzekerd van deskundige begeleiding door ervaren specialisten. Zo verkoopt u uw woning tegen de gewenste prijs en bespaart u zich een hoop tijd, geld en kopzorgen.

Bekijk ons woningaanbod

Huis verkopen Amersfoort: snel en tegen de juiste prijs

Een veelvoorkomende valkuil bij de verkoop van een woning is de gespannen balans tussen tijd en prijs. Enerzijds wilt u als verkoper zo snel mogelijk van het huis af, anderzijds wilt u de woning zeker niet tegen elke prijs van de hand doen. Het is dan ook belangrijk om de juiste balans te vinden tussen deze twee belangrijke elementen.

Dat een snelle verkoop met een verkoopmakelaar in Amersfoort zeker niet ten koste hoeft te gaan van een marktconforme prijs, blijkt wel uit de vele opdrachtgevers die Margitte Schoof Makelaardij naar volle tevredenheid heeft geholpen. Uw woning tegen een uitstekende prijs verkopen is zeker mogelijk, mits er wordt gekozen voor de juiste promotie- en onderhandelingsmethoden.

Uitgebreide werkzaamheden tijdens de verkoop

Dit is dan ook de reden dat Margitte Schoof Makelaardij veel investeert in het promoten van uw woning bij potentiële kopers. Voorafgaand aan de verkoop maken wij indien gewenst een professionele video van uw huis, waardoor mensen zich beter kunnen inleven in de woonervaring. Daarnaast geven wij diverse tips om uw woning nog aantrekkelijker te maken.

De eigenlijke promotie begint tijdens het verkooptraject. We verzorgen een prachtige etalagepresentatie, mailen het woningzoekersbestand, plaatsen advertenties en maken indien noodzakelijk een geheel eigen website voor uw woning. Het daadwerkelijke verkopen van uw woning komt op deze manier een stuk dichterbij.

Neem contact met ons op

Een zorgvuldig natraject

Wanneer uw woning na een succesvolle uitonderhandeling is verkocht aan de juiste bieder, rusten wij bepaald niet op onze lauweren. Wil de kersverse koper een inspectie verrichten? Wij regelen de afspraak en handelen ook eventuele problemen of vragen af als die zich onverhoopt mochten voordoen.

Wilt u al enige tijd uw woning verkopen maar is dit tot op heden niet gelukt? Dan is het inschakelen van Margitte Schoof Makelaardij absoluut aan te bevelen om het verkoopproces te versnellen. Neem direct contact op met onze deskundige makelaars via 033 2474090 of stuur een mail naar info@schoofmakelaardij.nl.