Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar in Amersfoort? Dan is Margitte Schoof Makelaardij uw ideale partner, of het nu om aankoop, verkoop of taxatie gaat. Onze ervaren makelaars zijn actief voor zowel particulieren als bedrijven in Amersfoort en de regio Eemland. Wij begeleiden u tijdens het gehele traject en geven snel antwoord op al uw vragen.

Waarmee wij ons onderscheiden, is ons zogenaamde huiskamergevoel. Niet het pand, maar de klant staat bij ons voorop. Dit is een mindset die u zeker niet bij elke makelaar in Amersfoort aantreft. U bent hierdoor verzekerd van een klantgerichte benadering, duidelijke afspraken en een scherp oog voor details.

Bekijk ons woningaanbod

Makelaar Amersfoort: lid van de NVM

Margitte Schoof Makelaardij is lid van de NVM, de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Ons lidmaatschap garandeert u dat onze vakinhoudelijke en juridische kennis actueel is en biedt u extra zekerheid in de vorm van uiteenlopende aansprakelijkheidsverzekeringen.

Maar daarnaast bieden wij extra service. Als een van de weinige partijen in Amersfoort nemen wij voor een bezichtiging of gesprek zeer uitgebreid de tijd. Zo brengen we uw wensen zo goed mogelijk in kaart en zijn we altijd in staat u op maat te bedienen. Uit de vele positieve reviews van onze opdrachtgevers blijkt dat onze heldere en transparante werkwijze zeker wordt gewaardeerd.

Hulp bij de verkoop van uw woning

Wilt u uw huis verkopen met behulp van een makelaar in Amersfoort? Wij weten exact welke criteria van belang zijn voor u als verkopende partij. Zo streeft u logischerwijs naar een snelle verkoop en wenst u de best mogelijke prijs voor uw woning te ontvangen. Dit zijn wensen die we zeker voor u kunnen realiseren.

Onze specialisten bezitten extensieve kennis van de lokale huizenmarkt en helpen u bij het bepalen van een marktconforme verkoopprijs. Naast waardebepaling, verzorgen we ook de promotie van uw woning. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw huis op positieve wijze onder de aandacht komt van een groot publiek.

Neem contact met ons op

Makelaar in Amersfoort: hulp bij aankoop

Wilt u uw woning niet verkopen, maar bent u juist op zoek naar een nieuw huis? Ook bij aankoop kan onze makelaar in Amersfoort u assisteren. Bij het kopen van de juiste woning komt veel kijken en het is dan ook van belang dat u tijdens dit delicate proces de juiste keuzes maakt. Dankzij onze langjarige ervaring weten wij precies waar u op moet letten.

Naast aankoop en verkoop kunt u bij Margitte Schoof Makelaardij onder meer terecht voor taxaties, de huur of verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed en extra diensten op het gebied van financiering en verhuur. Meer weten over onze makelaar in Amersfoort? Neem contact met ons op via info@schoofmakelaardij.nl of bel naar 033 2474090.