Margitte Schoof Makelaardij behoort tot de meest betrouwbare en deskundige makelaars in Amersfoort. Wij zijn al vele jaren actief in de makelaardij en kennen de markt in de regio van Amersfoort en Eemland als geen ander. Zo bent u verzekerd van een optimaal advies dat leidt tot het maximale resultaat.

Wat ons onderscheidt ten opzichte van andere makelaars in Amersfoort, is onze sterke focus op de mens. U als klant staat bij ons voorop, pas daarna kijken we naar het pand. Deze mensgerichte aanpak is waarschijnlijk een van de belangrijkste redenen voor ons succes. Want juist hierdoor zijn wij in staat uw wensen te realiseren.

Bekijk ons woningaanbod

NVM-lidmaatschap garantie voor kennis

Margitte Schoof Makelaardij is een van de makelaars in Amersfoort die lid is van Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Als lid van deze bekende instantie verzekeren wij u van een grote mate van kennis en deskundigheid op het gebied van makelen, regelgeving en de lokale huizenmarkt.

Wij spijkeren onze kennis regelmatig bij en zijn hierdoor altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten en trends in het makelaarsvak. Hierdoor profiteert u altijd van de laatste ontwikkelingen. Heeft u behoefte aan een eerlijke en transparante werkwijze? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Lees de ervaringen van opdrachtgevers op onze website er maar op na.

Makelaars in Amersfoort voor verkoopbegeleiding

Wanneer u verschillende makelaars in Amersfoort overweegt voor verkoopbegeleiding, is het belangrijk te kiezen voor een partij die uw woning de aandacht schenkt die deze verdient. Margitte Schoof Makelaardij besteedt bijzonder veel tijd aan het inventariseren van uw wensen en het in kaart brengen van uw huis, omdat ogenschijnlijk kleine details bij de verkoop het verschil kunnen maken.

Op deze manier hebben wij al voor talloze opdrachtgevers een snelle verkoop en uitstekende verkoopprijs weten te realiseren. Onze grote kennis van de woningmarkt in de regio is iets wat hier zeker aan bijdraagt, maar nog belangrijker is promotie. Wij promoten uw woning zeer actief en zorgen hierdoor voor maximale exposure.

Neem contact met ons op

Makelaars in Amersfoort voor aankoopbegeleiding

Ook voor professionele aankoopbegeleiding kunt u bij onze makelaars in Amersfoort terecht. Het kopen van een woning is een ingrijpend besluit dat uw leven kan veranderen. Het is dan ook belangrijk om bij uw keuze niet over één nacht ijs te gaan. Wij maken alle belangrijke aspecten inzichtelijk en helpen u bij het kopen van uw droomhuis.

Margitte Schoof Makelaardij houdt zich niet alleen bezig met verkoop en aankoop, maar verzorgt ook gerelateerde activiteiten zoals taxaties, huur en verhuur. Kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Maak dan gebruik van onze aanvullende diensten op het gebied van verhuur en financiering. Neem voor meer informatie contact op met onze makelaars in Amersfoort via info@schoofmakelaardij.nl of 033 2474090.