Wilt u uw woning verkopen, maar eerst weten wat deze waard is? Of wilt u juist een nieuw huis kopen en bent u benieuwd naar een reëel openingsbod? Voor welke doeleinden u een pand ook wilt laten taxeren, als u zoekt naar een taxateur in Amersfoort bent u bij Margitte Schoof Makelaardij aan het juiste adres.

Wij staan als gecertificeerd taxateur geregistreerd bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en helpen u graag met een objectieve waardebepaling van uw onroerend goed. Dit is niet alleen belangrijk voor u als verkoper of koper, maar ook voor uiteenlopende financiële instellingen en andere organisaties.

Bekijk ons woningaanbod

Taxaties door makelaar in Amersfoort

Margitte Schoof Makelaardij beschikt over jarenlange ervaring met taxaties in Amersfoort en dat is duidelijk te merken. Zo krijgt u na de taxatie een officieel taxatierapport dat speciaal is afgestemd op uw beoogde doel. Uiteraard voldoet dit rapport aan de strengste criteria en wordt het geaccepteerd door alle betrokken partijen.

De professionaliteit van onze taxateurs wordt onder andere gegarandeerd door ons lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en onze aansluiting bij uiteenlopende gevalideerde instanties. Denk hierbij niet alleen aan de Taxateurs Unie, maar ook aan een gerenommeerde organisatie zoals het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI).

Professionele taxatie van uw woning

U kunt verschillende beweegredenen hebben om een gebouw te laten taxeren. Naast voor de hand liggende motivaties zoals aankoop of verkoop, zijn ook hypotheekaanvragen of andere varianten van kredietverstrekking veelvoorkomende redenen. In zo’n geval wilt u kunnen vertrouwen op een partij die haar taxaties in Amersfoort met de hoogst mogelijke professionaliteit uitvoert.

In Margitte Schoof Makelaardij vindt u zo’n partij. Onze taxaties in Amersfoort verzekeren u van een vakkundige en objectieve waardebepaling en zorgen ervoor dat u weet waar u aan toe bent. Ook in het geval van zaken als nalatenschappen, scheidingen, (fiscale) minnelijke waarderingen of een toetsing beschikking WOZ kunt u bij ons terecht voor een taxatie op maat.

Neem contact met ons op

Taxaties Amersfoort: nodig voor hypothecaire lening

Heeft u ons al ingeschakeld voor andere diensten en zijn wij reeds uw aankoopmakelaar of verkoopmakelaar? In dat geval mogen wij uw woning of pand helaas niet taxeren en verwijzen wij u door naar een betrouwbare collega-makelaar. Werkt u samen met een andere makelaar voor de aan- of verkoop van uw huis? In dat geval zijn we u graag van dienst bij de taxatie.

Een goed taxatierapport verschaft u waardevolle informatie die u nodig heeft en verdient zichzelf hierdoor in veel gevallen weer terug. De ervaren taxateurs van Margitte Schoof Makelaardij helpen u graag bij uw taxaties in Amersfoort. Heeft u vragen? Stel ze direct via info@schoofmakelaardij.nl of bel ons via 033 2474090.