Bij het verkopen van uw woning komt veel kijken. Hoeveel haast heeft u met de verkoop? Wat is een marktconforme prijs? Hoe kunt u uw huis het beste promoten? Onze verkoopmakelaar in Amersfoort helpt u met al deze vragen en meer, zodat u het maximale resultaat uit de verkoop haalt en u met een voldaan gevoel uit uw woning vertrekt.

Margitte Schoof Makelaardij is een verkoopmakelaar die zeker geen conventionele werkwijze hanteert. Wij geloven dat een klant- en mensgerichte aanpak uiteindelijk tot de beste resultaten leidt. Dat blijkt in de praktijk ook zo te zijn. Kijk op onze website maar eens naar de vele positieve ervaringen van onze opdrachtgevers!

Bekijk ons woningaanbod

Vertrouwen op vakkundige begeleiding

Laten we eerlijk zijn: snelheid en prijs behoren tot de meest belangrijke factoren bij de verkoop van een huis in Amersfoort. Wanneer u de knoop over een verhuizing eenmaal heeft doorgehakt, wilt u niets liever dan dat de zaak snel in kannen en kruiken is. Maar natuurlijk wilt u dat niet ten koste laten gaan van een marktconforme prijs.

Dit is waar Margitte Schoof Makelaardij u bij helpt. Onze verkoopmakelaar is gespecialiseerd in promotie, waardoor een groot aantal potentiële kopers in aanraking komt met uw huis. Daarnaast weten wij als geen ander hoe we een verkoopprijs moeten uitonderhandelen, zodat u altijd een eerlijke prijs voor uw woning krijgt.

Uitgebreid traject voorafgaand aan verkoop

Een goede verkoop begint bij een gedegen voorbereiding. Bij Margitte Schoof Makelaardij besteden we veel aandacht aan het voortraject, omdat dit zich in een later stadium onvermijdelijk terugbetaalt. Dit begint al bij het eerste kennismakingsgesprek, waarin we u verscheidene waardevolle verkoopadviezen en –tips meegeven.

Ook helpen we u bij het inmeten van plattegronden, kadastrale recherche en maken we een professionele bezichtigingsfilm of foto’s voor u. De kans dat uw woning snel wordt bezichtigd neemt hierdoor aanzienlijk toe. Bij onze verkoopmakelaar kunt u rekenen op de allerbeste begeleiding in het voortraject.

Neem contact met ons op

Wij zijn u graag van dienst

Maar ook daarna, tijdens en na de verkoop, zijn wij er om u te assisteren. Met de inzet van het NVM-uitwisselingssysteem bijvoorbeeld, of met het maken van een eigen website voor uw woning, om een snelle verkoop te bevorderen.

En is uw huis eenmaal verkocht? Dan regelen wij een inspectieafspraak met de kopers en lossen we eventuele vragen of problemen voor u op. Wilt u meer weten over onze diensten? Stel uw vraag via info@schoofmakelaardij.nl of bel ons via 033 2474090.