Het vinden van een droomwoning is een vraagstuk dat veel mensen bezighoudt. Dit blijkt in de praktijk zo makkelijk nog niet, want de concurrentie is groot en de prijzen variëren sterk. Het is dan ook zaak om vroegtijdig op de hoogte te zijn van nieuw aanbod in de woningmarkt en de daarbij horende marktconforme prijzen. Dit is waarmee onze aankoopmakelaar in Amersfoort u helpt.

Margitte Schoof Makelaardij beschikt over langjarige ervaring op het gebied van makelen en is als gerenommeerde aankoopmakelaar uitstekend op de hoogte van alle ontwikkelingen in de regio. Wij zorgen ervoor dat u snel uw nieuwe woning vindt en onderhandelen voor u de best mogelijke aankoopprijs.

Bekijk ons woningaanbod

Goede aankoopmakelaar Amersfoort gezocht?

Zoekt u een goede aankoopmakelaar voor het kopen van een huis in Amersfoort? Dan bent u bij Margitte Schoof Makelaardij aan het juiste adres. Wij begeleiden u gedurende het volledige traject, vanaf het eerste verkennende gesprek tot aan de sleuteloverdracht van uw gedroomde woning. Wij verschaffen u zowel voor, tijdens als na de aankoop de zekerheid waar u naar op zoek bent.

Tijdens het kennismakingsgesprek inventariseren we uw eisen en brengen we in kaart hoe uw gewenste huis er in grote lijnen uitziet. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde wijk en moeten we rekening houden met een bepaald budget? In nauw overleg met u komen we tot een gedetailleerd overzicht van uw wensen en plaatsen we deze data in het NVM-uitwisselingssysteem.

Begeleiding tijdens de bezichtiging

Wanneer u in zee gaat met een ervaren aankoopmakelaar zoals Margitte Schoof Makelaardij, profiteert u van diverse voordelen. Wij gaan met u mee naar bezichtigingen en beoordelen een woning onder meer op kenmerken zoals bouwkundige aspecten, omgevingsfactoren, milieu-aspecten, juridische aspecten, financiële aspecten en bestemmingsplannen.

Op basis hiervan ontstaat er al snel een afgewogen beeld van zowel de plus- als minpunten van een woning. Het is belangrijk om mogelijke risico’s vroegtijdig in kaart te brengen en hiermee rekening te houden bij een aankoop. In nauw overleg met u bepalen onze deskundige makelaars een reëel openingsbod dat aansluit op al deze aspecten.

Neem contact met ons op

De beste prijs

Bij Margitte Schoof Makelaardij kunt u altijd rekenen op uitonderhandeling van aankoopvoorwaarden die zo gunstig mogelijk voor u uitvallen. Wij nemen de koopakte inclusief de daarbij horende bijlagen uitgebreid door en zorgen daarnaast voor een goede afwikkeling van de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Dit doen wij onder andere door de woning vooraf te inspecteren, de nota en de akte van afrekening te controleren, bij de overdracht aanwezig te zijn en na de overdracht eventuele problemen op te lossen. Direct in contact komen met onze aankoopmakelaar? Bel naar 033 2474090 of stuur een mailtje naar info@schoofmakelaardij.nl.