Huis kopen in Amersfoort of omgeving? Neem dan niet met minder genoegen dan met uw droomwoning. Het vinden van uw droomwoning is namelijk zeker realistisch, mits u toegang heeft tot extensieve kennis over de huizenmarkt en marktconforme prijzen. Deze kennis vindt u bij Margitte Schoof Makelaardij.

huizen te koop amersfoort

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en horen dankzij ons uitgebreide netwerk vaak al voor de markt uit welke woningen er beschikbaar komen. Hierdoor zijn wij in staat u als eerste te wijzen op nieuwe opties die zich voordoen en wordt een prachtige woning kopen een stuk eenvoudiger voor u.

Bekijk onze huizen te koop in Amersfoort

Een woning kopen met een aankoopmakelaar in Amersfoort begint bij Schoof Makelaardij. Wij beschikken over een grote portfolio eengezinswoningen, vrijstaande woningen, hoekhuizen, , landhuizen, twee-onder-een-kap woningen en appartementen in Amersfoort. Hier worden op dagelijkse basis onze nieuwste woningen aan toegevoegd, zodat u altijd op de hoogte bent van ons actuele woningaanbod. Kortom, voor alle woonwensen hebben wij een passend aanbod. Nog niets naar uw zin gevonden? Plaats dan een gratis zoekopdracht. Wij houden u dan via e-mail op de hoogte van ons actuele aanbod.

Bekijk ons woningaanbod

Huis kopen in Amersfoort Vathorst, Soesterkwartier, Leusderkwartier of Nieuwland

Wilt u een woning kopen, maar weet u nog niet voor welke wijk u kiest? Met opties zoals Vathorst, Soesterkwartier, Leusderkwartier, Bergkwartier en Nieuwland is er keuze te over in de regio. De ideale wijk is afhankelijk van uw specifieke wensen en heeft vaak ook flinke invloed op de vraagprijs van een woning.

Margitte Schoof Makelaardij inventariseert uw wensen tijdens het eerste verkenningsgesprek en houdt hiermee rekening bij het aandragen van potentiële droomwoningen. Heeft u een sterke voorkeur voor een wijk zoals Vathorst of Nieuwland of woont u juist liever in Soesterkwartier, Bergkwartier of Leusderkwartier? Wij houden uw gewenste wijk nauwlettend in de gaten.

Wat staat er te koop in het centrum?

Ook in het centrum staat er natuurlijk voldoende moois te koop. Omdat het hier nogal eens oudere woningen betreft, is het van belang om uw ogen tijdens de bezichtiging goed open te houden. Uiteraard gaat onze deskundige makelaar met u mee tijdens de bezichtiging, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Wij letten tijdens bezichtigingen onder andere op de bouwkundige staat van de woning, maar ook op omgevingsfactoren, bestemmingsplannen, milieufactoren en juridische- en financiële factoren. Er ontsnapt werkelijk niets aan onze aandacht, waardoor u altijd goed voorbereid het aankooptraject ingaat en een woning kopen een zorgeloos proces is.

Neem contact met ons op

Zorgeloos een mooi woning kopen 

Natuurlijk wilt u niet alleen zo snel mogelijk uw gedroomde huis vinden, maar dit ook kopen tegen de juiste prijs. De makelaars van Margitte Schoof Makelaardij zijn ervaren onderhandelaars en weten tijdens de onderhandelingen het maximale resultaat voor u eruit te slepen.

Wij ontzorgen u compleet en verzorgen onder meer een grondige screening van de koopakte en de bijbehorende bijlagen. Ook verzekeren wij u van een optimale afwikkeling van de eigendomsoverdracht bij de notaris. Meer weten over onze hulp bij een woning kopen? Bel direct naar 033 2474090 of mail ons op info@schoofmakelaardij.nl.